Miksi AS-Huolto?

Miksi kannattaa valita AS-Huolto?

AS-Huolto on luotettava, nopea ja edullinen autokorjaamo. Tällaista autohuollon olisi aina pitänyt olla!

Luotettava

AS-Huollon mekaanikot ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia. Huollamme autosi tarkasti valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Välttääksemme kalliit korjaukset, tuomme ajoissa esille mahdolliset lähitulevaisuuden korjaus- tai huoltotarpeet. Emme kuitenkaan tee toimenpiteitä, joista emme ole etukäteen kanssasi sopineet. Näin tiedät aina, että antamamme kustannusarvio on paikkansapitävä.

Käytämme varaosia, joiden laatu on alkuperäistä osaa vastaava. Itse asiassa monien uusien autojen osat tulevat samoilta tehtailta, kuin käyttämämme varaosat; ainoastaan paketin väri vaihtuu ja tietysti hinta on merkittävästikin edullisempi. Käytämme toiminnassamme Mobil – moottoriöljyjä, joiden laatu sinänsä Suomessa on jo käsite. Tästä syystä AS-Huollon autokorjaamoissa uudenkin auton takuu säilyy ennallaan kaikilla automerkeillä. Tarjoamme varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi.

Olemme myös vastuullinen toimija autoalalla, joten korjaamojemme ympäristöosaaminen on korkealla tasolla ja kierrätämme kaiken mahdollisen toiminnassamme syntyvän jätteen ja romun.

Varaa huolto tästä!

 

Nopea

Me AS-Huollossa tiedämme, että kun autoilijan matkaan tulee mutka, tulee se aina yllättäen ja odottamatta. Siksi haluamme tehdä korjaamokäynnistäsi kaikin puolin nopeaa ja vaivatonta. Meillä huoltoa ei tarvitse odottaa viikkojen päähän, vain saat varattua ajan helposti ja nopeasti puhelimella tai verkossa www.imatran-ashuolto.fi. Pyrimme aina saamaan auton kerralla kuntoon ja tarjoamme myös edullisen sijaisautopalvelun.

Huoltoa tilatessa tai määräaikaishuoltotarjousta pyytäessäsi sinun ei tarvitse tietää muuta kuin autosi rekisterinumero ja joko ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta. Me tunnemme autosi rekisterinumerolta.

Varaa huolto tästä!

 

Edullinen

AS-Huolto on tavallista merkkihuoltoa selvästi edullisempi. Työssä käytettävät osat ovat alkuperäisiä varaosia, voiteluaineet ovat automerkin vaatimuksen mukaisia ja auton mahdollinen alkuperäinen takuu säilyy ennallaan. Olemme osa Suomen suurinta Autoasi-ketjua, jonka suuret ketjuostot mahdollistavat edulliset hankintahinnat – ja tämä ostoetu ohjataan aina asiakkaan eduksi.

Me hinnoittelemme tarjouksiimme myös ne korjaukset, jotka muissa huolloissa saattavat ”paljastua” vasta huollossa. Lisäksi hinnoittelemme aina läpinäkyvästi, emme esimerkiksi piilota sijaisautokulua laskuusi, vaan kerromme reilusti, mitä se maksaa. Meillä maksat vain siitä mitä on sovittu ja mitä tarvitset.

Voit myös maksaa huollon edullisesti juuri sinulle sopivissa erissä AS-Huollon Huoltotilillä. Tarjoamme aina 30–60 päivää ilmaista maksuaikaa sekä jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Varaa huolto tästä!